Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Assegurar etiquetatge amb lloc (poble i comarca) de producció. Cal multiplicar el control del...
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar,...
-
Created at
02/06/2020 -
- 0
Accepted
Impulsar mesures de limitació a la comercialització de productes no sostenibles.
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Impulsar amb mesures fiscals la producció sostenible d'aliments.
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Created at
12/06/2020 -
- 1
Accepted
Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica i que hi hagi un...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Definir alimentació saludable en els plecs per a les licitacions dels menjadors escolars
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Posar en valor les pràctiques agroecològiques que durant segles s'han dut a terme millorant així...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Created at
12/06/2020 -
- 0
Accepted
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Difondre estudis de consum del panell alimentari del MAPA, així com de l'ACC per tal d'intentar...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Created at
18/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0