Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Acceptades
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar, l'any 2022, almenys un 50% de productes ecològics i de proximitat, com a element imprescindible per impulsar la demanda de tals productes i estimular la transformació del sector agrari i ramader. Aquest canvi també incidirà positivament en la qualitat de l'alimentació, i al seu torn, tindrà efectes positius en termes de salut contribuint a reduir la prevalença de per exemple sobrepes i obesitat
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta parcialment incorporada al PEAC.
28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català
Llistat d'adhesions
i 2 persones més
(veure més)
(veure menys)
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...