Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
Acceptades
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada, a partir del model productor - comerç de proximitat
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
17 Millorar la circularitat i facilitar l’assoliment dels principals estàndards de circularitat en els processos i etapes de tota la cadena de valor alimentària
Trobades relacionades:
Sessió de debat Eix 4: un sistema saludable i de confiança
29 Juny 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre com garantir que la població mantingui uns hàbits alimentaris saludables en el marc d’un estil de vida saludable, i que el model alimentari promogui la salut del sòl, de l’aigua, de l’aire, de les plantes, dels animals, del mar i de les persones (“one health”).
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...