" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per al reconeixement d’indemnitzacions als Mossos d’Esquadra.

Consulta Pública Prèvia per a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es reguli el procediment per al reconeixement de les indemnitzacions derivades del principi d’indemnitat als membres de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Fase 1 de 2
Participació 07/02/2020 - 07/03/2020
Fases del procés

USPAC - Indemnització per lesions patides en acte de servei

18/02/2020 22:07  
El Departament d'Interior proposa un complex procediment administratiu per evitar indemnitzar als funcionaris del cos de Mossos d'Esquadra donat que segons diu Brauli Duart “els mossos tenen el deure jurídic d’assumir els danys que pateixin en la seva funció policial perquè han assumit voluntàriament el risc” i per tant, “no tenen dret a ser indemnitzats”.
45 Suports
Número d'adhesions21

Referència: II-PROP-2020-02-78260
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/indemnitzacionsmossos/f/2792/proposals/78260/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/indemnitzacionsmossos/f/2792/proposals/78260/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Es una vergonya el que la Generalitat de Catalunya fa amb tots els Mossos, ni ens paga el que ens deu. Ni vol pagar cap indemnització en acte de servei ni fora. M'agradaria veure si te collons de fer això als Bombers o als Sanitaris. Però està clar que la culpa és de tots nosaltres per deixar-nos trepitjar. Buch paga el que ens déus, que ja puja a mes de 40mil euros per Moss@.

Sempre sota mínims, en gent, en recursos, en retribuicions (dietes, endarrariments, hores extres, nocturnitats, festius,..), en desplagament de la 2a activitat en garanties i RLT transparents, Fins i tot fent el joc del triler amb els últims resultats electorals sindicals,... Ara arribarà la més grossa. El gruix d'edat d'entre els 45 i els 55 anys s'apropa a les prejubilacions i jubilacions sense cap previsió feta pel Departament. Un KAOS i deixadesa total... Una llàstima... Poc engrescador tot plegat. O ens doneu una mica d'"aire" o això no hi ha qui ho faci còrrer en condicions... Salutacions.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...