" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per al reconeixement d’indemnitzacions als Mossos d’Esquadra.

Consulta Pública Prèvia per a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es reguli el procediment per al reconeixement de les indemnitzacions derivades del principi d’indemnitat als membres de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Fase 1 de 2
Participació 07-02-2020 - 07-03-2020
Veure les fases

USPAC - Indemnització per lesions patides en acte de servei

18/02/2020 22:07  
El Departament d'Interior proposa un complex procediment administratiu per evitar indemnitzar als funcionaris del cos de Mossos d'Esquadra donat que segons diu Brauli Duart “els mossos tenen el deure jurídic d’assumir els danys que pateixin en la seva funció policial perquè han assumit voluntàriament el risc” i per tant, “no tenen dret a ser indemnitzats”.
45 Suports
Número d'adhesions21

Referència: II-PROP-2020-02-78260
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/indemnitzacionsmossos/f/2792/proposals/78260/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/indemnitzacionsmossos/f/2792/proposals/78260/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Sempre sota mínims, en gent, en recursos, en retribuicions (dietes, endarrariments, hores extres, nocturnitats, festius,..), en desplagament de la 2a activitat en garanties i RLT transparents, Fins i tot fent el joc del triler amb els últims resultats electorals sindicals,... Ara arribarà la més grossa. El gruix d'edat d'entre els 45 i els 55 anys s'apropa a les prejubilacions i jubilacions sense cap previsió feta pel Departament. Un KAOS i deixadesa total... Una llàstima... Poc engrescador tot plegat. O ens doneu una mica d'"aire" o això no hi ha qui ho faci còrrer en condicions... Salutacions.

Carregant els comentaris ...