" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Proposta per tenir habitatges amb autoconsum.

01/01/2020 22:23  
En avaluació
La idea d'aquesta proposta, és obligar a les constructores a posar plaques solars fotovoltaiques a tot edifici de nova construcció per afavorir l'autoconsum. Així com aprofitar les rehabilitacions per donar ajudes per posar-ne també a tots els edificis. Per tal d'arribar al 2030 amb un gran nombre d'edificis amb autoconsum elèctric.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Tot i que la llei incorporarà la promoció de l'autoconsum als edificis de nova construcció, s'avaluarà incorporar-hi també mecanismes o requeriments que vagin més enllà que la normativa de construcció estatal (Código Técnico de la Edificación).

12 Suports
Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2020-01-77629
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77629/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77629/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Es complicado que un edificio se autoabastezca con pacas en el tejado... como mucho da para la luz, no confiaría el ascensor a este sistena.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...