" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Infraestructura de mobilitat segura per vehicles no contaminants

15/01/2020 09:27  
Acceptades
La promoció de la mobilitat no contaminant no pot anar deslligada de la inversió en infraestructura per a facilitar l'ús de bicicletes, patinets i patins (elèctrics / no). Cal crear una nova xarxa de carrils-bici que sigui realment segura i interconnectada. La desincentivació del vehicle de transport privat només serà possible si els diferents municipis de l'AMB i la resta de nuclis urbans de Catalunya disposen d'infraestructura inteligent i adequada a les necessitats de desplaçaments laborals.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S'inclourà a l'articulat el foment d'un nou model més sostenible que afavoreixi la mobilitat no motoritzada, i desenvolupament de plans i programes que incloguin la inversió necessària en infraestructura per a facilitar aquest model, per part de les administracions que en tinguin competència, com la Generalitat o els Ajuntaments. La concreció de mesures específiques d'infraestructures per facilitar l'ús de bicicletes, patinets i patins es tractarà al pla sectorial de mobilitat sostenible quan es desenvolupi.

Llistat d'adhesions

4 Suports
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-01-78043
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78043/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78043/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Totalment d'acord. Vaig escriure un article que abordava el tema indirectament:
https://www.laveudesab.com/newpage78af7e1e

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...