" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Constructora pública per estandaritzar accions d'aillament d'habitatges

15/01/2020 09:40  
Rebutjada
La sol·licitud d'ajuts per a rehabilitar l'envolvent d'habitatges pot acabar depenent de la voluntat de constructores sense experiència en eficiència energètica. Per tal de garantir que es maximitza l'efectivitat dels ajuts públics en les intervencions, i que els veins no queden indefensos, proposaria la creació d'una "constructora pública per a rehabilitacions eficients" depenent de la nova Agència que estandaritzés materials aillants i executés les accions en comunitats de veins tipus.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La Generalitat de Catalunya no té entre les seves funcions incidir en el mercat privat creant una constructora pública. Sí que és objecte d'aquesta llei, la formació dels professionals en matèria d'estalvi i eficiència energètica, la promoció d'actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents i la informació i difusió d'aquests criteris entre la ciutadania, que és la que sol·licita i es pot beneficiar dels ajuts. A la llei s'incorporarà que a partir de la certificació energètica dels edificis s'estableixi l'obligació de rehabilitar els edificis més ineficients energèticament.

Llistat d'adhesions

2 Suports
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-01-78044
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78044/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78044/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...