" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Energia solar centralitzada o descentralitzada

20/01/2020 13:06  
Acceptades
Cal definir quin tipus de model energètic volem. El de grans infraestructures en mans de fons d'inversió o grans companyies elèctriques o el de donar realment protagonisme al consumidor (particulars i pymes) aprofitan sense trabes l'energía exedentària de l'autoconsum que es pugui generar per part d'aquestos actors. Ho dic perquè ens podem trobar amb una destroça del paissatge que no ens podem permetre i que el que farà será també crear una dependencia d'aquestes grans companyies.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

L'objectiu d'arribar a la neutralitat carbònica el 2050, obliga a la llei a recollir en el seu articulat la convivència d'instal·lacions de producció energètica a diferents escales: petita escala (ciutadans i petites empreses amb autoproducció individual o col·lectiva), escala mitjana (comunitats energètiques renovables en municipis i polígons industrials o de serveis) i gran escala (grans instal·lacions de generació d'energia elèctrica). Els Departaments pertinents hauran de definir un marc regulador tècnic, econòmic i mediambiental per a la implantació d'aquesta generació renovable a totes les escales.

Llistat d'adhesions

2 Suports
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-01-78076
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78076/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78076/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...