" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Gestió urbana de demanda

24/01/2020 12:35  
Acceptades
Instal·lació de sistemes de recàrrega d'automóbils elèctrics en aparcaments existents públics i/o privats. Permetre recàrrega gratuïta provinent de l'smartgrid de l'entorn connectada a l'aparcament, i volcat d'energia des dels automóbils a la smartgrid depenent de la disponibilitat d'energia, fent que les comunitats de veïns actuïn com agregadors de demanda mitjançant les bateries del seus cotxes.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

El desenvolupament d'una infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics pública s'incorporà a la llei. També la construcció de xarxes intel·ligents que permetin fer compatible la seguretat, la garantia i la fiabilitat del subministrament, la incorporació de generació elèctrica distribuïda renovable, l'autoproducció elèctrica i la gestió de la demanda elèctrica i l'emmagatzematge d'energia elèctrica, prestant especial atenció a la integració dels vehicles elèctrics com a sistemes d'emmagatzematge elèctric amb càrrega bidireccional. En la gratuïtat de l'energia de càrrega, la Generalitat de Catalunya no hi pot incidir, ja que és competència del titular del punt de recàrrega.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78102
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78102/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78102/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...