" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

L'administració com a exemple

27/01/2020 11:38  
Acceptades
Paper exemplificador de l'administració: en les transformacions que són necessàries per a aconseguir una transició energètica a un model descarbonitzat i de mínim consum no hi ha dubte que les administracions han de ser l'exemple, donada l'enorme capacitat econòmica i logística que aquestes tenen, a més d’actuar com a far per al conjunt de la ciutadania. Una aposta per l'estàndard Passivhaus com en el cas de Navarra Social Housing, fa que tot un sector tingui clar l'objectiu a aconseguir.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Com a paper exemplificador de l'administració pública, es contemplarà a la llei que les administracions, han de ser capdavanteres en el canvi de model energètic i servir d'exemple. Es realitzaran inversions per renovar i modernitzar equips i edificis. Aquest paper exemplificador, també es defineix a la llei de canvi climàtic 16/2017 aprovada l'1 d'agost del 2017. No és objecte d'aquesta llei valorar els diferents estàndards de construcció eficient.

Llistat d'adhesions

2 Suports

Referència: II-PROP-2020-01-78107
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78107/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78107/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...