" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Reforçar l'Agència Catalana d'Energia

27/01/2020 18:04  
Acceptades
Considerem que s'ha de reforçar encara més el rol de l'Agència, de forma que tingui total autonomia i pugui interactuar directament amb totes les conselleries per tal de traslladar aquesta versió transversal sobre el vector energètic a tota l'acció del Govern.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei recollirà la voluntat que l'Agència Catalana d'Energia desenvolupi els diferents eixos i línies estratègics de la transició energètica catalana, dotant-se de competències plenes per a la promoció i coordinació de l'actuació des de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

1 Suport
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78113
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78113/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78113/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...