" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Una nova eina per a la planificació i gestió de la transició energètica a Catalunya

28/01/2020 14:16  
En avaluació
Donada la importància del repte que tenim al davant, és imprescindible una planificació acurada i integrada de la transició a Catalunya. Per això proposo que la futura Agència Catalana d’Energia incorpori eines de gestió/modelització energètica com les desenvolupades al projecte europeu MEDEAS (www.medeas.eu). Aquestes eines permeten donar projeccions de l’evolució dels sectors clau i dels possibles problemes que haurem d’afrontar per reduir les emissions, tant en la producció com la demanda.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

La llei incorporarà un article sobre prospectiva i planificació energètica on es destacarà l'ús d'eines de gestió/modelització energètica per elaborar les previsions energètiques a mitjà i llarg termini.

24 Suports
Número d'adhesions17

Referència: II-PROP-2020-01-78118
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78118/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78118/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...