" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Incorporar i promocionar decididament l’ús de la fusta i el suro en la construcció i altres aplicacions industrials.

28/01/2020 17:22  
En avaluació
Els articles 12 i 13, manca una referència clara i explícita a la promoció i incorporació de matèries primeres renovables i d’origen natural (com la fusta i el suro). Demanem un punt específic en aquests articles que incorpori els materials lignocel·lulòsics per reduir significativament la petjada de carboni en la construcció d’edificis, que requerirà d’un esforç en molts i diversos àmbits (tecnològic, formació i educació, I+D+i, etc.) per assolir els objectius establerts per l’horitzó 2050.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

La llei establirà la importància de la fase de disseny dels edificis nous on cal tenir present també la minimització del contingut energètic de la construcció dels edificis, mantenint un equilibri correcte entre el comportament energètic i el contingut energètic dels materials i productes utilitzats en la seva construcció, amb una visió global d’anàlisi de cicle de vida. La valoració específica dels materials concrets no és objecte d'aquesta llei.

Llistat d'adhesions

16 Suports
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2020-01-78123
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78123/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78123/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...