" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Mesures per frenar l'especulació de punts de connexió

29/01/2020 12:14  
Rebutjada
Dins de les seves competències, volem que la Generalitat asseguri que es freni l'especulació i la concentració massiva dels punts d’accés a xarxa en unes poques empreses. Volem assegurar que els projectes a qui s'atorga i reserva connexió siguin veritablement viables i garantir que es facin. Si no és així, correm el risc que la capacitat quedi bloquejada i no es facin els projectes que Catalunya necessita per fer la transició energètica i que els seus beneficis impactin a tothom.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Les licitacions i els permisos de connexió no els gestiona la Generalitat de Catalunya, sinó que són competència estatal. De totes maneres, la llei catalana incorporarà, entre d'altres, la defensa dels drets dels ciutadans i les empreses amb relació als seus drets d'accés i connexió a les xarxes de transport i distribució d'energia elèctrica.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78130
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78130/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78130/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

La verdad es que si sería interesante evitar la expeculación, aunque es dificil cuando los interesados son parte del juego.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...