" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Adios coches, camiones y aviones. Hola trenes y bicicletas (y patinetes).

29/01/2020 19:07  
Acceptades
Sustituir todo el tráfico rodado y aéreo por trenes y empezar a vertebrar Cataluña con Aragón y Valencia con trenes de cercanía a chorrón, y con todas las comarcas catalanas. Allá donde no sea viable tren, crear ciclovías desde "la contornà" a lanzaderas donde aparcar bicicletas y coches paras coger estos trenes de cercanías. Potenciar el uso de bicicletas y patientes eléctricos quitando el dinero a las subvenciones a coches eléctricos de los ricos, con eso ya da para regalar muchas bicis.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei potenciarà un model de mobilitat de persones que prioritzi el transvasament modal cap a modes més sostenibles i afavorir així la mobilitat no motoritzada (a peu, en bicicleta, etc.) i el transport públic col·lectiu. També es definiran polítiques d'ordenació del territori i d'urbanisme basades en creixements urbans concentrats en determinats nuclis o nodes i amb creixements residencials i per a l'activitat econòmica annexa a les trames urbanes, incorporant el concepte de via verda a les ciutats i així mateix desenvolupar ciutats resilients.

Llistat d'adhesions

8 Suports
Número d'adhesions6

Referència: II-PROP-2020-01-78142
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78142/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78142/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...