" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Falta de concreción en la implementación de las medidas propuestas pero se tiene en cuenta el papel de las ESEs

31/01/2020 12:37  
Rebutjada
Desde AMI consideramos que sería conveniente incluir más referencias a las disposiciones legales y textos reglamentarios nacionales que regulan las actuaciones de edificación nueva, reformas en edificios y la puesta en marcha de instalaciones. El texto describe antecedentes y objetivos a medio/largo plazo pero no define "cómo" debe hacerse, qué requisitos deben cumplirse por las empresas, por las AA.PP. y por los usuarios. No obstante, sí se tiene en cuenta el papel de las ESEs.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Aquesta és una llei de bases que no té l'objectiu de concretar ni definir més del que ja està definit per la normativa estatal, els requisits que han de complir les empreses, les administracions públiques i els usuaris.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78170
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78170/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78170/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...