" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

La transició energètica com a oportunitat contra la despoblació

31/01/2020 16:30  
Acceptades
Bona part de les noves ocupacions vinculades a la transició tindran lloc en el marc de la generació d’energies renovables: parcs eòlics, horts solars, energia hidràulica, i molt especialment, l’aprofitament del excedent forestal de biomassa. Les instal·lacions i activitats de totes elles fomenten l’ocupació en l’àmbit rural. Fet que ha de ser motiu d’especial promoció per les Administracions públiques en tant que element fixador de la població rural i diversificació de les economies rurals.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La llei recollirà en diversos articles la promoció i foment de la generació d'energia a partir de fonts renovables al territori fent èmfasi en les energies renovables autòctones.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78179
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78179/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78179/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...