" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Plans d'actuació sectorial

31/01/2020 16:38  
En avaluació
De cara a la promoció i acceptació pel territori de la instal·lació de parcs eòlics, cal considerar que afecten a propietats privades. Per tant, seria positiu que als afectats se’ls doni la possibilitat de participar en l’accionariat de les empreses explotadores, a canvi de la cessió dels seus terrenys. D’aquesta manera es podria reduir ostensiblement l’oposició del territori alhora que els propietaris dels terrenys veurien molt millor compensada la seva aportació.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

S'avaluarà la manera d'apoderar als ciutadans i maneres de participació del territori en projectes de generació energètica locals.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78181
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78181/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78181/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...