" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Participació en l'Agència Catalana d'Energia

31/01/2020 16:42  
Rebutjada
Moltes de les infraestructures i instal·lacions d’aprofitament de les energies renovables caldrà ubicar-les sobre sol no urbanitzable privat, o seran el resultat de l’explotació de matèria primera d'explotacions agràries —biomassa, restes agrícoles. És del tot necessari, per tant, que entre els col·lectius contemplats a més a més de les administracions, ciutadans i empreses, s’inclogui la representació dels propietaris del sòl i de les associacions empresarials.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

A la nova Llei de Territori, en tramitació, es contempla el desenvolupament d'una estratègia territorial d'energies renovables, que entre d'altres, estableixi quines són les millors ubicacions per instal·lar les energies renovables al territori de Catalunya. És en aquesta estratègia que es tindran en compte els principals agents del sector. La llei de transició energètica no especifica la composició dels òrgans de Governança de la nova Agència Catalana de l'Energia (Consell Assessor i Taula per la Transició energètica).

1 Suport
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78182
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78182/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78182/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...