" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Compatibilitat de l'activitat agrària amb col·locació de panells solars

31/01/2020 16:51  
Rebutjada
S’ha de permetre la instal·lació d’horts solars —parcs solars de menors dimensions— en qualsevol tipus de sòl, amb independència del cultiu que s’hi realitzi, o, inclús, en els erms, terrenys pasturables o boscos forestals no protegits. Alhora, s’ha de poder compatibilitzar un cultiu amb la instal·lació de panells fotovoltaics, sense perdre la qualificació de sòl agrícola ni ajut de la Política Agraria Comuna.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

A l'articulat s'incorporarà com a una funció de l'Agència Catalana d'Energia, la promoció de la implantació de les instal·lacions de generació renovable i d'autoproducció al sector primari, però els criteris de la tipologia de sòl compatible amb la implantació d'instal·lacions d'energies renovable es regulen al nou DL 16/2019 i a la ponència d'energies renovables on hi ha representants del Departament d'Agricultura.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78183
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78183/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78183/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...