" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Consell Assessor per a la Transició Energètica

31/01/2020 16:53  
Rebutjada
Cal que formin part del Consell Assessor tant representats dels Col·legis professionals implicats en la transició energètica de les activitats econòmiques —Enginyers Industrials, Enginyers Agrícoles i Forestals, Economistes, etcètera— com de les organitzacions empresarials representats del sector agroalimentari.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Està previst que el Consell Assessor per a la Transició Energètica sigui un òrgan de caràcter consultiu, en el qual participin els principals experts catalans en matèria d’energia o d’àmbits relacionats amb l’energia involucrats en la transició energètica. Es preveu que els seus vocals s'escolleixin entre persones de reconegut prestigi en els diferents sectors de la transició energètica, tot incloent els àmbits tecnològic, econòmic, fiscal, legal, acadèmic i de la comunicació, no en raó del seu càrrec.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78185
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78185/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78185/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...