" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Fixar plecs de condicions amb criteris de sostenibilitat

31/01/2020 17:06  
En avaluació
En les compres públiques dels ens locals i supralocals fixar Plec de condicions amb criteris de sostenibilitat establint uns mínims per llei obligatoris per tots els ens. Des d'obligatorietat que els nous vehicles i maquinària siguin elèctrics/hidrogen fins al subministrament d'energia en els edificis públics 100% renovable. En cas que apostar per aquestes tecnologies surti inicialment més car (econòmicament) la Generalitat establirà mecanismes per donar compliment a la normativa.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Tot i que no és competència de la Generalitat de Catalunya regular els plecs de condicions de compres públiques dels ens locals i supralocals, s'avaluarà la possibilitat de fixar uns criteris de sostenibilitat mínims, sempre tenint en compte el principi d'autonomia. Els edificis i equipaments de la Generalitat de Catalunya, sí que inclouen criteris de sostenibilitat als procediments de licitació pública.

0 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-01-78186
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78186/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78186/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...