" class="part-icon-bars">

Proceso participativo del espacio de comedor escolar

#Espaidemigdia Construimos juntos el espacio de mediodía

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del proceso

Inspeccions en menjadors i mesures

15/05/2019 23:52  
Els menús, tot i ser revisats per una D-N, son substituïts pel catering per altres aliments, ja que les monitores sovint demanen a l'empresa aquell determinat aliment amb l'argument que els és més fàcil donar-ho als nens o que s'ho mengen més ràpid. Evidentment el catering, decideix substituir el menú programat pel menú que li proposa la monitora o encarregada, per fidelitzar el centre i així continuar el curs següent. Caldrien inspeccions períodiques i conscienciar al monitoratge i a l'empresa.

Lista de adhesiones

8 Apoyos

Referencia: II-PROP-2019-05-75622
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75622/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75622/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

1 en contra (50.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

Es un temps que passen moltíssimes irregularitats. S'han de reeducar molts hàbits, tant de les persones de cuina, com el monitoratge, perquè s'ha de tenir tanta pressa per a que els infants mengin? Potser cal habilitar més espais de menjador a les escoles? Potser cal més personal? Potser cal formar a les persones treballadores de la importància de menjar bé, de menjar sa, de no forçar, etc, etc...

Cargando los comentarios ...