" class="part-icon-bars">

Procès participatiu der espaci de minjador escolar

#Espaidemigdia Bastim amassa er espaci de meddia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Veure les fases

Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.

20/05/2019 13:21  
Cal formar amb educació alimentaria els monitor/es de menjador i personal de cuina per part d'un nutricionista per evitar desequilibris alimentaris i treballar tots de forma multidisciplinar; amb l'objectiu d'aconseguir una alimentació equilibrada per als nens. Cal protocols en casos d'emergència, al.lèrgies, intoleràncies alimentàries...etc per poder resoldre conflictes de forma ràpida i efectiva. Fomentar educació nutricional als nens i aquests indirectament eduquin els pares
17 SUPORTS
Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2019-05-75661
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75661/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75661/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Pots revisar la resta de comentaris aquí.

Cal també, un control dels protocols de seguretat en l'el.laboració dels menús sense gluten. Evitar la contaminació encreuada amb altres productes que continguin gluten. Demanem una inspecció en aquest sentit per part de l'autoritat compentent, complemetariament amb la formació específica dins l'espai cuina, i per part del personal de monitoratge. Sense deixar de banda la sensibilitat per part dels propis alumnes extrapolable als altres trastrons alimentàris. Proposat desde la Associació de Celíacs de Catalunya

Carregant els comentaris ...