" class="part-icon-bars">

Procès participatiu der espaci de minjador escolar

#Espaidemigdia Bastim amassa er espaci de meddia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Veure les fases

Alimentació vegetariana/vegana

05/06/2019 12:19  
Promoure i facilitar l'alimentació vegetariana/vegana, nutricionalment completa i evitant processats per a les famílies que ho sol·licitin. Així com promoure la reducció de l'ús de proteïna animal, per exemple promovent un dia a la setmana en que no se'n mengi. Sobretot que sigui sa, variat, seguint la dieta mediterrània (que promou el consum moderat de carn i peix i no diari), incorporant llegums, més verdures i fruita en els menús, ja no només d'un dia, sinó de més.
7 SUPORTS
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-06-75790
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75790/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75790/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (50.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Pots revisar la resta de comentaris aquí.

Conversa amb Carles
En contra  

Totes les famílies tenen la seva visió particular i respectable sobre l'alimentació. A l'escola pública s'ha de tenir un menú estàndard segons criteris de nutricionistes i no de visions alimentàries particulars. Sinó apareixeran els qui vulguin una alimentació basada només en carn, insectes o altres opcions i es crearan situacions de discriminació.

La situación de discriminación ocurre cuando a un niño vegano/ vegetariano se le niega a servir un menú vegano/ vegetariano y sus padres se ven obligados tirar de túpper o simplemente no pueden dejarlo a comer en el colegio. Para no discriminar, nadie debería verse forzado a comer cosas que por cuestiones religiosas o ideológicas no puede consumir. Que además se consume demasiada carne y a todo el mundo le viene bien buscar otras alternativas.

Carregant els comentaris ...