" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Promoció interna de l’A2 a l’A1 - cossos generals administració Generalitat -Proves no memorístiques i de més profunditat i qualitat en el contingut

09/01/2022 17:51  

La promoció interna de l’A2 a l'A1 ha de canviar, atès q ambdós grups requereixen titulació universitària. Un funcionari d’A2 per promocionar a l’A1 no hauria de tornar a fer de nou una oposició memorìstica. Les proves de promoció interna per a funcionaris d’A2 huarien de ser més teoricopràctiques i amb material de consulta per realitzar les proves amb més qualitat. I cal valorar mèrits (titulacions, formacions, docència, nivell consolidat, avaluació acompliment...) 


Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
i 3 persones més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2022-01-83157
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83157/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83157/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (20.0%)

member-avatar Joan

A favor  De fert, la promoció interna no hauria de ser únicament del cos immediatament inferior, per què no un subaltern no pot promocionar a A2 o un C2 a A1 si té la titulació requerida. Altra cosa seria el tema mèrits que es tindrien en compte, aquí també es podria valorar més o menys en funció del cos on hagis treballat.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

També caldria tenir en compte en les administracions locals petites com es pot millorar la trajectòria professional i econòmica davant la impossibilitat d'una promoció interna de l'especialitat de la categoria. Les formacions a compte propi o la destresa en funcions superiors també haurien de ser reconegudes sistemàticament al cap d'un temps. Cal analitzar les tipologies de les administracions per una bona ocupació pública i no vulnerar així els drets dels seus treballadors.

Carregant els comentaris ...