" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 3 de 3
Retorn 01/10/2022 - 03/10/2022
Fases del procés

Més oferta de cursos de català per adults i més sovint

30/06/2022 21:01  

Animo a molta gent que conec de fora a apuntar-se als cursos de català per adults, però després, quan es volen apuntar, no poden perquè no hi ha prou oferta i els cursos s'emplenen molt ràpidament. No pot ser que, amb una llengua amenaçada com tenim, en la que els nouvinguts juguen un paper molt important de cara a que el català sigui minoritari, no podem haver de dir-los que esperin a la nova fornada de cursos.

  • Cal que hi hagi més oferta de cursos de català per adults.
  • I també cal que els cursos comencin continuament, és a dir, que si algú vol començar ja li puguis dir que al cap d'un temps relativament curt, ja comença un curs a tal lloc proper. Sobretot a les grans ciutats.
  • Per fer això possible, cal dotar de molts més diners aquests cursos. Ha de ser una pedra angular del pla de xoc per aconseguir que més gent sàpiga català i no s'acomodin en una situació de "vivo en Cataluña pero no hablo catalán, ya me entienden en castellano".

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2022-06-84291
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84291/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84291/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...