Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Participació ciutadana per a l'elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Aquesta iniciativa pretén reduir les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Fase de retorn 20/07/2023 - 20/08/2023
Fases del proceso

Cambios en "Restauració col·lectiva"

Comparar el modo de visualización:

Título

  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}

Cuerpo

  • +["

    A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

    "]
  • +["<p>A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.</p>"]
Supresiones
Adiciones
  • +["

    A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

    "]
Supresiones
Adiciones
  • +["<p>A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.</p>"]
Autoría de la versión
Avatar: Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya
Versión creada el 22/03/2023 16:37

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies