Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

48 propostes

Comentaris d’ENVICAB a l’article 7. Declaració anual de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimentaris
Anged - alegaciones
Observacions CEDAC Art. 8 Publicitat i accés a la informació continguda en la Declaració anual de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimenta
Distribució d'aliments a entitats socials
Comentaris d’ENVICAB a l’article 15. Pràctiques comercials deslleials que indueixin o fomentin les pèrdues o el malbaratament alimentaris
Comentaris d’ENVICAB a l’article 4. Pla de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari.
Observacions CEDAC: Art. 14.3 Sistema d’informació de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimentari
3/5 Dades agregades
Aportacions Pimec
Anged - alegaciones
El Comitè de la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Declaració anual de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimentaris.
Aportacions Pimec
Comentaris d’ENVICAB a nivell general
Allargar el període d’adaptació
És clau un programa d'educació i conscienciació tal com menciona l'apartat "d" de l'article 3.
Aportacions Pimec
Observacions CEDAC: Art.14.4 Sistema d’informació de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimentari
Anged - alegaciones
Observacions CEDAC: Art. 14.5 Sistema d’informació de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimentari
Observacions de CEDAC a l’esborrany del Decret pel qual es desenvolupa la Llei 3/2020 prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari
Ajuts econòmics
L'àmbit d'aplicació no és atribuible al sector primari
Restauració col·lectiva
5/5 Microempreses
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir