" class="part-icon-bars">

Pla nacional del llibre i la lectura

Reconsiderarem supòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per incrementar els índexs de lectura i l’hàbit lector

Fase 2 de 2
Retorn 11/12/2022 - 15/01/2023
Fases del procés

Compra pública a llibreries de proximitat

13/10/2022 10:03  
Acceptades

Donat que el preu del llibre és fix i no deixa lloc a una competència per preu en les compres públiques, seria important que aquestes es fessin a llibreries de proximitat.

Les llibreries de proximitat ajuden a visibilitzar i fer més accessibles els llibres i realitzen una rellevant tasca mediadora i d'agents culturals.

Dotar a les biblioteques de l'autonomia per fer les seves compres en comerços de proximitat i no en grans cadenes distribuïdores ajudaria a reforçar aquesta baula de la cadena del llibre que aporta un valor afegit quant a difusió de la lectura.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Benvolguda,

Gràcies per fer-nos arribar la vostra proposta al Pla nacional del llibre i la lectura a través del portal Participa gencat.

Hem afegit la vostra aportació a la llista de propostes perquè pugui ser debatuda a l’hora d’establir quines han de ser les accions prioritàries que ha d’incorporar el PNLL per aconseguir incrementar els hàbits i índexs de lectura, especialment en català.

 Atentament,

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2022-10-85587
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pla-nacional-llibre/f/3593/proposals/85587/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pla-nacional-llibre/f/3593/proposals/85587/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...