" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Dinamitzar el consell de Bombers Voluntaris

29/12/2019 10:29  
Que representants del consell de bombers voluntaris participin a les reunions de planificació de les seves respectives regions amb veu i vot. Ara mateix el consell es nomes un òrgan assessor que la DGPEIS no te cap obligació a tenir en compte per les seves decisions. El consell de bombers voluntaris (o representants del mateix) ha de ser un òrgan que no nomes tingui veu sinó també vot. Les figures de Caporal, Sergent i Oficial fins avui oblidades ajudarien a filtrar que va a quina reunió.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2019-12-77614
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77614/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77614/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Caldria incorporar les noves tecnologies i que les reunions del Consell de Bombers Voluntaris es poguessin veure en streaming o en diferit des dels Parcs. Així també s'augmentaria el grau d'implicació dels bombers voluntaris. A més de poder votar, seria positiu poder tenir accés a informació de primera mà.

Carregant els comentaris ...