Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

En aquest control hi ha dos temes clau. Per una banda, la identificació d’uns aqüífers en el Pla de Sequera, on s’automatitza per facilitar saber el nivell al dia, dada que permet prendre accions d’explotació (aquestes dades ja es disposen i són públiques a través de les eines: Sdim http://aca-web.gencat.cat/sdim21/ Sentilo http://aca-web.gencat.cat/sdim2/visor/ i eina de sequera VisSeq https://aplicacions.aca.gencat.cat/visseq/mapa.html). Per una altra banda, el consum, l’extracció d’aigua que es fa. I en el Pla de Sequera es contempla que, a partir dels períodes de pre-sequera, l'ACA pot demanar als grans usuaris que li donin la dada de quanta aigua estan extraient. A més, actualment també s’està treballant en el telecontrol de les hidroelèctriques, s’estan automatitzant els piezòmetres que corresponen als indicadors que identifiquen l’estat de sequera en cadascuna de les masses d’aigua subterrànies identificades en el Pla de Sequera. El repte més gran és tenir el control de les extraccions més grans amb una freqüència suficient per poder aplicar a nivell d’explotació diària o setmanal. Cal tenir clar que el Pla de Sequera és un interval mensual de declaracions, i en algun cas, fins i tot trimestral.

G2_20_Gestió de sequeres

Observacions a les mesures proposades per l'ACA. Com es controla la xarxa de pous i quina són les afectacions al freàtic en moments de sequera?. Hi ha disponible una xarxa de piròmetres suficients perquè es pugui regular el sistema en moments de sequera?

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir