El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)
#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya
B1_11_Reducció dels impactes de sistemes unitaris (DSU)
Observacions a les mesures proposades per l'ACA. En el cas de Barcelona, per als episodis de pluja en que és impossible que el drenatge urbà ho pugui absorbir, calen els tancs de tempesta. S'estan construint nou dipòsits en zones amb risc d’inundació. És a dir, allà on ja tenim una construcció sense una solució, els dipòsits són una bona resposta.
Aquesta proposta està en avaluació perquè:
La problemàtica dels sobreeiximents d'aigües residuals, en episodis de pluges intenses, té el seu origen en la xarxa de clavegueram en baixa (competència municipal). Aquesta és una problemàtica que cal estudiar de manera coordinada a l'ACA. Per la gestió del sanejament es considera que és millor no enviar tota l'aigua de pluja a les EDAR, perquè pot superar la capacitat dels sistemes de sanejament en servei i perquè pot suposar un cost innecessari de transport i tractament d'una aigua que pot ser retornada a medi o reutilitzada amb un tractament adequat en origen.
Trobades relacionades:
TAULA 3. Contaminació urbana i industrial (BARCELONA 1)
Taller en línia per treballar les propostes sobre "Contaminació urbana, industrial i sanejament" en l'àmbit de BARCELONA 1.
Conques de Tordera, Besòs i Maresme, i les rieres de Pla de Barcelona
Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió
Documents de referència per a la consulta prèvia al taller:
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: