" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01/04/2022 - 31/05/2022
Fases del procés
Acceptades

Nova proposta. La contaminació d’origen agrari està més difosa pel territori. Per tant, primer cal detectar bé d’on ve i després poder-hi actuar. En canvi, la contaminació d’origen urbà és més fàcil de controlar donat que tot va canalitzat a través de col·lectors cap a depuradores, en les quals es pot instal·lar un sistema de desnitrificació, i no necessites cap normativa especial.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

El sanejament consisteix en la recollida de les aigües residuals i en el seu tractament en les estacions depuradores per a retornar l'aigua al medi en adequades condicions. Els tractaments inclouen l'eliminació de la matèria orgànica i dels nutrients d'acord amb els requeriments del medi.

Trobades relacionades:

TAULA 4. Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes (TARRAGONA)
25 Febrer 2021
18:00 - 20:30
Taller en línia per treballar les propostes sobre " Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes " en l'àmbit de TARRAGONA. Conques de El Gaià i el Francolí i les rieres Riudecanyes, Calafell-Torredembarra, La Punta de Móra, Baix Camp, Llaberia- Vandellòs, Calafat-Golf de Sant Jordi i Montsià Aquí pots veure la dinàmica de treball de la sessió. Documents de referència per a la consulta prèvia al taller: Esborrany Pla de Mesures Taula 4 Esborrany de Pla de Gestió Taula 4.
Referència: II-PROP-2021-03-80590
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3054/proposals/80590/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3054/proposals/80590/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots