Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

El Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI) és un pla intersectorial que s’elabora en compliment de la Directiva 2007/60/CE d’Inundacions (DI), i de la seva transposició a l’ordenament jurídic espanyol (Reial Decret 903/2010, de 9 de juliol). El PGRI integra els programes de mesures que cadascuna de les administracions competents han de dur a terme, en l’àmbit de les seves competències, per a reduir el risc d’inundació. El PGRI per al proper període 2022 – 2027 inclou una mesura a nivell estatal, responsabilitat de les autoritats amb competències en matèria de protecció civil, orientada a la Implantació de la Xarxa Nacional d'Informació que inclourà també la informació corresponent al Catàleg d'Inundacions Històriques. L’objectiu d’aquesta mesura és el d’unificar i posar a disposició de tots els actors implicats la informació sobre episodis d’emergències coneguts, incloses les conseqüències i perdudes esdevingudes, així com els mitjans i procediments utilitzats en la fase de resposta i recuperació de l’emergència. A nivell de districte de conca fluvial de Catalunya, aquesta és una línia d’actuació també a desenvolupar i millorar.

G5_31_Recuperació i revisió post-inundacions

Avatar: TAULA 5. Inundabilitat (GIRONA) TAULA 5. Inundabilitat (GIRONA) En avaluació

Observacions a les mesures proposades per l'ACA.En relació a la mesura16.03.02. Elaboració d’informes i estudis d’anàlisi dels episodis d'avinguda de caràcter excepcional que es produeixin al DCFC i difusió de les lliçons apreses, és important tenir una bona recopilació de dades i una base de dades comuna a partir de les diferents fonts d’informació i agents de què ha passat des de tots els vessants: danys produïts, efectes, etc.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir