" class="part-icon-bars">

Regulació dels vigilants municipals

#seguretat, administració local Consulta pública prèvia relativa al Projecte de decret de regulació dels vigilants municipals

Fase 1 de 1
Propostes 18/03/2024 - 18/04/2024
Fases del procés

Propostes Associació de Guàrdies, Agents i Vigilants Municipals de Catalunya

17/04/2024 07:58  
Número d'adhesions89

Referència: II-PROP-2024-04-88681
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/vigilantsmunicipals/f/4062/proposals/88681/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/vigilantsmunicipals/f/4062/proposals/88681/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

5 a favor (12.5%)

member-avatar ALEIX

A favor  Crec que ja es hora de regular-los i reconvertir-los en PL, ja no estem als anys 80 i els ajuntaments se’n aprofiten. Perquè mentrestant els ajuntaments faran amb ells el que vulguin i la gent que volem una assistència per part d’ells als municipis mes petits, ens veiem afectats perquè mossos ve quan volen i els tracten com si no fossin res (menys quan els hi interessa i a sobre no queda registrat enlloc). Equipeulos bé, tant seguretat com legislativament, perquè un municipi petit tothom sap que mossos no sap empatitzar de la mateixa forma i no sap on ha d’anar, es sap que els primers en arribar son ells sempre!! Interior no inventeu i no denigreu mes als guàrdies municipals, sense ells mossos no arribaria mai en lloc!

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb PURA CONCEPCION

Bé doncs no hi ha gaire més a dir del que ja han comentat anteriorment.
El tema és ben senzill, la figura del nostre col·lectiu ha perdurat en el temps tan desemparada per manca d’interès en regularitzar-la “com deu mana” per part d’Interior i Ajuntaments corresponents.
Increïble és que sense tenir les eines necessàries, com accés al NIP, etc. per realitzar la nostra feina sense haver d’estar mendigant informació als companys de PL o que l’operador de RESCAT qüestioni l’ús que podem fer de les dades segons qui toqui a sala, i un llarg etc. Al nostre dia a dia, encara no ens han tret la Il·lusió i les ganes de complir la nostra tasca als pobles petits.
Sense garanties, sense una formació on es valori a tots i cadascun dels companys els quals ni tan sols poden accedir a la jubilació anticipada, per exemple.
Polítics locals que no tenen ni idea en què consisteix la llei 16/91 ni la 2/86 i el pitjor no hi ha cap interès en saber-ho.

Només volem treballar coi!! Treballar amb garanties i mitjans, res més.
El ciutadà veu en nosaltres una figura propera, que arriba el primer al lloc, que coneix cada racó del territori, que sap la problemàtica de cada zona… que respon a les seves demandes sense queixar-se d’anar sol en patrulla unipersonal.
Mal remunerat i mal mirat per qui ha de vetllar per nosaltres.
Què més volem oi?? Ahhh si, una petita cosa insignificant que s’anomena RESPECTE. Pel nostre col·lectiu i per cada un dels integrants d’aquest.
Què voleu que us digui més? Total… us és ben igual tot. Fins ara mai heu demostrat cap interès al respecte.
I el que em pregunto, què en fareu de les respostes que esteu rebent? On aniran? Fareu com sempre? Depèn qui tingui els fils a la teulada… com deia Sangtrït.

Lo mismo si que les interesan las respuestas y esta vez hacen caso, seria jodido quedarse sin casi 500 efectivos por una temporada.

Carregant els comentaris ...