Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
Canvis a "Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"
Títol
- +{"ca"=>"Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
Cos
-
+["
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.
Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars
Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM
Pressupost aproximat: 120.000€
Més informació: https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/
"]