Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Canvis a "Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"

Mode de vista de comparació:

Títol

  • +{"ca"=>"Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
  • +{"ca"=>"Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}

Cos

  • +["

    L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

    Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

    Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars

    Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM

    Pressupost aproximat: 120.000€

    Més informacióhttps://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/ 

    "]
  • +["<p>L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives&nbsp;dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència de Residus de Catalunya (ARC)</p><p><strong>Àmbit d'aplicació</strong>:&nbsp;distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;% de malbaratament alimentari en la FORM</p><p><strong>Pressupost aproximat:</strong>&nbsp;120.000€</p><p><strong>Més informació</strong>:&nbsp;<a href=\"https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/\" target=\"_blank\">https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/&nbsp;</a></p>"]
Esborrats
Addicions
  • +["

    L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

    Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

    Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars

    Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM

    Pressupost aproximat: 120.000€

    Més informacióhttps://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/ 

    "]
Esborrats
Addicions
  • +["<p>L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives&nbsp;dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència de Residus de Catalunya (ARC)</p><p><strong>Àmbit d'aplicació</strong>:&nbsp;distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;% de malbaratament alimentari en la FORM</p><p><strong>Pressupost aproximat:</strong>&nbsp;120.000€</p><p><strong>Més informació</strong>:&nbsp;<a href=\"https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/\" target=\"_blank\">https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/&nbsp;</a></p>"]
Autoria de la versió
Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit
Versió creada el 10/09/2022 12:34

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes