" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Canvis a "Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"

Mode de vista de comparació:

Títol

  • +{"ca"=>"Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
  • +{"ca"=>"Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}
Esborrats
Addicions
  • +{"ca"=>"Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)"}

Cos

  • +["

    El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat el 2017. Els objectius del Comitè de Profit són:

    • Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat
    • Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu.
    • Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres.
    • Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball.
    • Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides.
    • Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.


    Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

    Altres agents implicats: membre del comitè estratègic català del projecte Ecowaste4food

    Àmbit d'aplicació: transversal

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de reunions/trobades
    Nombre d'assistents 

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
  • +["<p>El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat el 2017. Els objectius del Comitè de Profit són:</p><ul><li>Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat</li><li>Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu.</li><li>Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres.</li><li>Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball.</li><li>Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides.</li><li>Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.</li></ul><p><br></p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència de Residus de Catalunya (ARC)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;membre del comitè estratègic català del projecte Ecowaste4food</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;transversal</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats</strong>:&nbsp;nombre de reunions/trobades<br>Nombre d'assistents&nbsp;</p><p><strong>Pressupost aproximat:</strong>&nbsp;4.000€</p>"]
Esborrats
  • Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu.
  • Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres.
  • Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball.
  • Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides.
  • Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.


Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Altres agents implicats: membre del comitè estratègic català del projecte Ecowaste4food

Àmbit d'aplicació: transversal

Indicadors de seguiment i resultats: nombre de reunions/trobades
Nombre d'assistents 

Pressupost aproximat: 4.000€

"]
Addicions
  • +["

    El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat el 2017. Els objectius del Comitè de Profit són:

    • Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat
    • Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu.
    • Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres.
    • Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball.
    • Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides.
    • Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.


    Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

    Altres agents implicats: membre del comitè estratègic català del projecte Ecowaste4food

    Àmbit d'aplicació: transversal

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de reunions/trobades
    Nombre d'assistents 

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
Esborrats
Addicions
  • +["<p>El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat el 2017. Els objectius del Comitè de Profit són:</p><ul><li>Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat</li><li>Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu.</li><li>Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres.</li><li>Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball.</li><li>Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides.</li><li>Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.</li></ul><p><br></p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència de Residus de Catalunya (ARC)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;membre del comitè estratègic català del projecte Ecowaste4food</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;transversal</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats</strong>:&nbsp;nombre de reunions/trobades<br>Nombre d'assistents&nbsp;</p><p><strong>Pressupost aproximat:</strong>&nbsp;4.000€</p>"]
Autoria de la versió
Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit
Versió creada el 10/09/2022 12:35