Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
8 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0