" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

El pròxim 25 de novembre, a les 11 hores, a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro, es presentarà l'Estudi Nàutic sobre l'Impacte Socioeconòmic de l'Economia Blava a la Costa Brava. Es tracta d'un estudi impulsat per les Cambres de comerç de Palamós, de Girona i de Sant Feliu de Guíxols. Us animem a assistir a l'acte! Per fer-ho, podeu descarregar-vos la invitació. Com veureu, heu de confirmar assistència (dins la invitació trobareu el telèfon i correu per poder confirmar).

Us informem que s’han penjat en aquest portal Participa de la Generalitat els informes finals de resultats relatius al Procés de participació previ a l’avanç del Pla de Protecció i Ordenació del Litoral (PPOL). (https://participa.gencat.cat/processes/ppol)

També hi ha un altre procés en marxa, previ a la creació del Conservatori del Litoral de Catalunya (https://participa.gencat.cat/processes/conservatorilitoral)

L’any vinent possiblement ja es podrà disposar d'un avanç de Pla de Protecció i Ordenació del Litoral sobre el que es tornarà a demanar participació. Us mantindrem informats/des!!!

L'Institut d'Estudis de l'Autogovern de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Girona organitzen el pròxim 21 d'octubre una jornada sobre el marc competencial en matèria de costes i litoral, una matèria que pot ser d'interès per a tots els membres de la Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà.

Es pot assistir presencialment o participar-hi en streaming.

Consulta el programa aquí →


17 d'octubre | 18 - 20 h
Espai del Peix. Palamós
Inscripcions: https://forms.gle/2fHnGP6BmRweqvB48

La jornada "Eines per a la planificació i la gestió marítima i costanera" forma part del cicle d’extensió universitària "Pesca i Ciència 2022" de la Càtedra d'Estudis Marítims, per a la difusió pel territori de la ciència més avançada i innovadora en el camp de les activitats marítimes i pesqueres.

També serà la 1a jornada de transferència científica dels avanços en generació del coneixement en el marc de la Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà.

L'objectiu de la jornada és donar a c...
Llegeix més