" class="part-icon-bars">

Anteproyecto de ley de organización de la Administración de la Generalidad y de su sector público institucional

Consulta pública previa a la elaboración de la ley de organización de la Administración de la Generalidad y de su sector público institucional

Fase 2 de 2
Retorno 22/04/2022 - 22/05/2022
Fases del proceso

Ampliar el temps de Teletreball per tal de flexibilitzar l’organització departamental

23/03/2022 14:49  

Almenys s'hauria de contemplar aquesta possibilitat o opció per als llocs que no cal presencialitat. Comporta un gran estalvi econòmic i redueix la dependència energètica del petroli a més d'afavorir clarament la conciliació laboral i familiar.

Igual com a la Relació de Llocs de Treball existeixen llocs amb modalitat d'atenció al públic, horari especial, perillositat, etc...hauria d'existir també la modalitat de Teletreball.


Lista de adhesiones

Avatar: Participante eliminada
y 2 personas más (ver más) (ver menos)
Número de adhesiones5

Referencia: II-PROP-2022-03-83619
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AVL-Organitzacio/f/3441/proposals/83619/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AVL-Organitzacio/f/3441/proposals/83619/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

1 a favor (33.3%)

member-avatar Marta

A favor  Fomentar el teletreball com a demostració de que podem utilitzar les competències TIC per al progrés i la conciliació. Que sigui la primera opció (no obligatòria, però) amb possibilitat de presencialitat.

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

S'hauria de buscar un sistema rotatiu perquè tot treballador (amb part de feina presencial), poguès gaudir també del teletreball.
S'hauria de prioritzar l'estalvi energètic i la menor mobilitat en transport privat, fomentant e inclús subvencionant el transport públic i aquells més ecològics.

Cargando los comentarios ...