" class="part-icon-bars">

Avaluació del compliment de les obligacions de transparència

#avaluartransparència Debat sobre l'avaluació per a millorar la transparència de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 03/01/2022 - 03/02/2022
Fases del procés

Valoració de l'Avaluació

25/10/2021 12:28  
Acceptades
La participació pública a posteriori creiem que no és del tot transparent. Demanar a l’opinió pública sobre els resultats de l’avaluació no és el mateix que demanar l’opinió directe sobre els continguts i aparença. El ciutadà no pot valorar si una puntuació és correcte o no, però podria dir si li sembla un Portal poc intuïtiu o si li falten dades. No entrarem a valorar els resultats de les avaluacions de cada departament. No tenim prou dades.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Actualment, tant al Portal de transparència de la Generalitat com al Portal de transparència Catalunya, al final de les pàgines inicials, es publica l’apartat “Ajuda’ns a millorar”:

A més de preguntar sobre si s’ha trobat la informació, se’n demana el grau de satisfacció i es dona la possibilitat d’indicar les dificultats trobades així com de fer propostes de millora.

És cert que és difícil trobar aquest apartat, ja que es troba al final de les pàgines inicials dels dos portals, i, en aquest sentit, s’estan estudiant altres mecanismes que siguin més accessibles i alhora permetin un millor tractament de les dades, com per exemple, altres solucions informàtiques implementades a nivell de pilot en algunes aplicacions internes, on en cada pàgina apareix una pestanya ressaltada en un costat que diu “Ajuda’ns a millorar”.


Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2021-10-82793
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/avaluacio-transparencia/f/3259/proposals/82793/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/avaluacio-transparencia/f/3259/proposals/82793/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...