" class="part-icon-bars">

Avaluació del compliment de les obligacions de transparència

#avaluartransparència Debat sobre l'avaluació per a millorar la transparència de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 03/01/2022 - 03/02/2022
Veure les fases

Detecció d'informacions absents

25/10/2021 12:17  
Acceptades
Temes d’altres informacions rellevant, són difícils de detectar en una avaluació departamental com aquesta, quan es va valorant la informació que ja està penjada. Tampoc ajuda si a valoració l’efectuen departaments estancs ja que totes les possibles dades que afecten a diferents departaments o que podrien quedar entre diferents conselleries, són difícils de detectar i, per tant, no es valora la seva absència. Aquest seria un punt feble, la visió global i les mancances en temes no obligats.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquesta proposta està relacionada en gran part amb la resposta donada a la proposta número 1, en el sentit que el catàleg d’ítems que s’està elaborant inclourà la totalitat de la informació que s’està publicant o que s’ha de publicar d’acord la Llei 19/2014, és a dir, tant de la informació que es publica com de la informació que no, així com els motius de no publicació en aquest segon supòsit.

Per tant, amb la publicació del catàleg d’ítems de publicitat activa i del cercador associat, es podrà millorar la visió global de la informació subjecta a publicitat activa, això com de la informació que no es publica.

En relació amb això, des de la Secretaria de Govern Obert es vol dur a terme una anàlisi de continguts del Portal de Transparència de la Generalitat i del Portal de Transparència de Catalunya, per tal de millorar l'accessibilitat als continguts i la comprensió de la informació. Es tracta també d’una actuació prevista d’incorporar al Pla de Govern Obert 2022-2023.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2021-10-82790
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/avaluacio-transparencia/f/3259/proposals/82790/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/avaluacio-transparencia/f/3259/proposals/82790/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...