" class="part-icon-bars">

Projecte dels espais públics del nou centre de Lliçà d'Amunt

# Lliçàcreixambtu Procés de participació ciutadana per a la definició dels espais del nou centre de Lliçà d'Amunt

Fase 3 de 3
Fase de conclusions i retorn de resultats 23/06/2021 - 25/10/2021
Fases del procés

Sessió temàtica 2: Eix Folch i Torres

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
25/03/2021 15:00   0 comentaris
18 Maig 2021
18:00 - 20:00
Nombre d'aportacions 63
Nombre d'assistents 10
Organitzacions assistents

1. AMPA Escola Marti I Pol
2. Grup Folklòric Ball De Gitanes De Lliçà D'amunt
3. Lliçà D'amunt Dones

Referència: II-MEET-2021-03-499
Versió 21 (de 21) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/centrellicamunt/f/3092/meetings/499/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/centrellicamunt/f/3092/meetings/499/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Per assistir-hi serà necessari que us inscriviu prèviament clicant a INSCRIU-TE A LA TROBADA, abans del dia 15 de maig.

Si us heu inscrit, el dia abans de la sessió us enviarem un correu electrònic amb l’enllaç per a la sessió de debat. Si no el rebeu ens podeu escriure a participacio@edas.cat per reclamar l’enllaç


Tot i que l’espai públic a urbanitzar és un sistema interconnectat, per afavorir el debat, aquesta sessió tractarà sobre el futur eix cívic Folch i Torres. El carrer Folch i Torres és l'artèria vertebradora del nou centre de nord a sud, és l’espai que connecta els diferents equipaments i també el nou barri amb el teixit urbà existent. Aquest nou tram de carrer pacificat en el centre, les seves dimensions i els usos no residencials de les plantes baixes dels edificis que l’emmarquen, ofereixen tot d’oportunitats per dissenyar un nou model de carrer des del punt de vista de la sostenibilitat.

El debat es centrarà en identificar quines activitats i usos imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com recollir propostes envers quins elements i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. Tot plegat tenint en compte la integració d’aspectes com la memòria i la identitat pròpies (el passat), donant resposta a les necessitats de la vida quotidiana (el present) i preveient els reptes del futur i la sostenibilitat ambiental (el futur).

La sessió comptarà amb la presència de persones dinamitzadores de l'equip tècnic extern de participació i es desenvoluparan dinàmiques de treball en grups per facilitar el debat.

        

Sessió en línia
Lliçà d'Amunt
Les persones inscrites rebran un enllaç per assistir-hi

Acta de la trobada

S’han desenvolupat tres sessions de debat en format de sessió temàtica que han estat centrades en tres àmbits clau de l’espai a urbanitzar: Places i entorns; Eix Folch i Torres; Torrent d'en Bosc.

Les sessions s’han realitzat en una plataforma virtual, en format de debat en grups dinamitzats per personal de l’empresa encarregada del procés participatiu.

Data: 18/05/21, de 18:00h a 20:00h.

Lloc: Sessió en línia mitjançant plataforma Zoom.