Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Pagar uns preus justos al productor. Garantir un Preu que permeta seguir cultivant i viure del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear camp experimental d'agricultura regenerativa. Vila-rodona. Centrat en vinya ecològica,...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar formació en alimentació a escoles de forma general
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar espais municipals per a crear centrals de concentració de productes per a facilitar la...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics....
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles (ex. Tesco Future Farmer Foundation al Regne...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir els ajuts i intentar que els agricultors en siguin menys dependents
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptar la normativa a la singularitat i les necessitats de cada territori, per facilitar que el...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Foment del cooperativisme entre els pagesos d'horta ecològica.
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
S'ha de posar primer de tot el producte de proximitat, el Km zero, perquè te molt valor afegit i...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Donar el valor real als productes. Que el consumidor sàpiga el cost sense i amb subvenció i...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Establir una plataforma permanent de consulta per resoldre dubtes o vehicular propostes sobre...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Lligar producte alimentari/aliments i productors amb el territori i el patrimoni que els engloba...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Disminuir la producció de carn d'alt impacte (intensiva) a favor de la ramaderia ecològica o la...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Subvencionar els menjadors escolars perquè utilitzin producte ecològic i/o de baix impacte ambiental
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Passar d'un model de ramaderia intensiva a extensiva i/o granges regeneratives: La ramaderia...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0