Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
Cistella bàsica universal
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
C5_003_Fomentar l'ús de productes de proximita
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
Comerç de proximitat alimentari
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
C4_030_Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels aliments
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir