Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animals
DO_006_Preus justos per a productors
C2_041_Promocionar productes de temporada
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
ST04_Creació de sistemes logístics que optimitzin la primera i última "milla"
Millora en la producció i l'alimentació
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
C4_015_Fomentar l'empoderament de les persones consumidores
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
C1_038_Afavorir la producció local i de proximitat
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
ST06_Simplificació de tràmits burocràtics
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir