Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
TE_009_Apostar per l'associacionisme agrari
ST06_Adaptar les normatives de transport
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
JO_017_Considerar el benestar dels animals
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
C2_001_Campanyes de conscienciació a la ciutadania
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
TE_002_Suport al sector primari per part del Govern
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
Comerç de proximitat alimentari
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C3_001_Foment de circuits curts: apropar producció i consumició
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
C2_048_Potenciar la producció ecològica
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir