" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21-10-2020 - 31-12-2020
Veure les fases

Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes

30/05/2020 13:48  
Acceptades
M'interessa especialment fer un model agroalimentari que redueixi el patiment dels animals, basat principalment en l'alimentació a base de plantes amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental i millorar la salut. També promoure la producció local i participativa de tots els actors i molt important implementar mesures estrictes en contra de l'ús de químics. Eliminar els ajuts a la producció que perjudica la biodiversitat i contamina el medi ambient i ajudar iniciatives alternatives.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible

Referència: II-PROP-2020-05-78404
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78404/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78404/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...