Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Potenciar les empreses de serveis agraris com a mitja privat que permet traslladar les...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Es planteja la creació d'una regulació que permeti, per primer cop, que el consumidor conegui...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar als productors i productores un canal de comunicació (virtual) únic que actui com a...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Ajudar econòmicament a les produccions petites,i amb sistemes alternatius com permacutura o...
-
Creat el
03/07/2020 -
- 0
Acceptades
Evitar les vendes en negre, ja que són una pèrdua de traçabilitat d'un possible frau
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat per que es lúnic canal on podem oferir el seu...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la Producció Agrícola Sostenible: PI, PAE, IGP, Dop, etc. Producció Ramadera Sostenible:...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar una etiqueta/estàndard que identifiqui que el producte final s'ha tractat de forma...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Obrir concursos públics per tal de fomentar col·laboracions publico privades en la facilitació de...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptació de la normativa per a les instal·lacions de transformació de mida més petita...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Elaborar guia de bones pràctiques pel consumidor i els establiments per fer servir envasos...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
En la distribució de la carn, tenir escorxadors petis pels petits, remugant que donessin valor...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Treballar l'origen de producció dels productes de proximitat a l'escola amb algun joc de manera...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la distribució en circuits curts i l'eliminació d'intermediaris al llarg de la cadena de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de nodes de distribució i d'obradors compartits per a petits productors
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions (local i ecològica vs. les actuals)
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0