" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Economia circular Local

12/06/2020 14:38  
Acceptades
A partir de la ramaderia extensiva, dels escorxadors petits i els carnissers i restauradors locals s'ha de potenciar aquesta economia circular de màxima proximitat, i alhora abastir de materia prima a les zones metropolitanes mancades d'aquest tipus de producte... Catalunya te un lineal de costa de 300 Km, per tant, tenim molts nivells d'economia circular en funció del producte, .. i potser local, comarcal, provincial i nacional. Base: ramaderia extensiva -escorxadors petits- carnisser local

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

02 Impulsar la transició cap a un model de producció ramadera sostenible

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2020-06-78671
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78671/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78671/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...